Студенстська група ISACA в Харківському національному університеті внутрішніх справ

В Харківському національному університеті внутрішніх справ діє з липня 2014р. студентська група ІСАКА. Вона складається з активу - 3 курсанти, та 15  учасників-слухачів курсантів та студентів, які навчаються за напрямом "Системи технічного захисту інформації". Метою групи є вивчення матеріалів ISACA за напрямами Information Security,Cybersecurity та розробці пропозицій щодо впровадження підходів ISACA у забезпеченні інформаційної безпеки діяльності підрозділів органів внутрішніх справ і інших організацій. Основним драйвером існування групи є можливість стати учасником міжнародної професійної спільноти, отримати доступ до кращих практик та можливістю застосування міжнародного досвіду у своїй майбутній професійній діяльності. Сторінка студенстької групи:

http://www.isaca.in.ua

Віталієм Носовим, куратором групи, був підготовлений доклад "ЗАСТОСУВАННЯ ПІДХОДІВ COBIT 5 В УСТАНОВАХ ФІНАНСОВОГО СЕКТОРУ ЯК СИСТЕМНЕ ВИРІШЕННЯ ПИТАНЬ ІНФОРМАЦІЙНОЇ БЕЗПЕКИ", з яким він виступив на Міжнародній науково-практичній інтернет-конференції «АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ БЕЗПЕКИ ФІНАНСОВОЇ СИСТЕМИ ДЕРЖАВИ».

Студентською групою було підготовлений  доклад "ЗАСТОСУВАННЯ ПРИНЦИПІВ COBIT 5 ПРИ ЗАБЕЗПЕЧЕННІ ІТ-БЕЗПЕКИ ОВС УКРАЇНИ" на 19-ий Міжнародний молодіжний форум «РАДИОЭЛЕКТРОНИКА И МОЛОДЕЖЬ В ХХІ веке»   конференція «Перспективы развития телекоммуникационных и информационно-измерительных технологий» секція 2 "Управление информационной безопасностью - Проблемы и методы внедрения международных стандартов обеспечения информационной безопасности".