Семінар “Досвід Польщі в розвитку електронного урядування”

16 жовтня 2014 17:00-21:00

Київ, вул. Жилянська 75, офіс PwC, 10 поверх

Участь безкоштовна. Реєстрація обов’язкова

Шановні колеги, запрошуємо Вас взяти участь у спеціалізованому відкритому семінарі Київського відділення ISACA (Information Systems Audit and Control Association) для представників органів державної влади, бізнесу та наукової громадськості України.

ISACA – всесвітня експертна організація, яка розробляє і поширює знання, сертифікацію, тематичні заходи й освіту в галузі забезпечення якості та безпеки інформаційних технологій, а також організації та управління інформаційними технологіями

На семінарі планується до обговорення актуальний досвід Уряду Республіки Польщі з питань розвитку системи електронного урядування та організації інформаційної безпеки в контексті ратифікації 16.09.2014 Європейським парламентом та Верховною Радою України Угоди про Асоціацію, будуть наочно продемонстровані напрацювання польських колег в питаннях використання електронного урядування відповідно до стандартів та найкращих практик країн ЄС, та висвітлені подальші перспективні напрямки щодо розвитку зазначеного питання.

Доповідач: Джоанна Коржевська – магістр наук Варшавського технічного університету, має більш ніж тридцятирічний досвід роботи в галузі ІТ, а також досвід роботи в державних органах Республіки Польщі та іноземних компаніях. Тривалий час працювала директором ІТ департаменту у банківській сфері. На теперішній час - незалежний аудитор з інформаційної безпеки (CISA), СOBIT/ІТ Governance консультант, викладач Варшавського технічного університету, як науковець і розробник стандартів у сфері IT є ініціатором та співавтором Методології аудиту виконання вимог захисту персональних даних.

Захід буде проводитись англійською мовою!

За необхідності, організатори забезпечать синхронний переклад доповіді.

Реєстрація на семінар: для підтвердження участі в презентації, будь-ласка, заповніть реєстраційну форму: