Круглий стіл на тему «Програма академічної підтримки ISACA»

Шановні колеги!

Академія PwC в Україні по сумісництву із Київським відділенням міжнародної професійної асоціації ISACA запрошує Вас взяти участь у круглому столі на тему «Програма академічної підтримки ISACA».

ISACA – всесвітня експертна організація, яка розробляє і поширює знання, сертифікацію, тематичні заходи й освіту в галузі забезпечення якості та безпеки інформаційних технологій, а також організації та управління інформаційними технологіями.

Міжнародна асоціація ISACA надає професорсько-викладацькому складу вищих навчальних закладів (ВНЗ) можливість приймати участь в розробленні та впровадженні навчальних програм і популяризації кращих світових практик у галузі управління інформаційними технологіями (ІТ), управління інформаційною безпекою, управління ризиками ІТ, та аудиту ІТ в рамках програми академічної підтримки (ISACA Academic Advocate Program).

Учасники програми ISACA Academic Advocate отримують безкоштовне членство в ISACA, доступ до всіх матеріалів ISACA, включаючи навчальні матеріали, наукові публікації та методологічні розробки ISACA, та можуть використовувати їх у своїй роботі.

З більш детальною інформацією Ви можете ознайомитись у вкладенні нижче

Участь у заході безкоштовна.

Коротко інформуємо про те, що ISACA (Information Systems Audit and Control Association, http://www.isaca.org) є всесвітньовідомою організацією з розробки методологій та стандартів в галузі управління, аудиту і безпеки інформаційних технологій (ІТ). Асоціація об'єднує більше 115,000 членів в 180-ти країнах, є співавтором поширеного у всьому світі стандарту з ІТ-управління CobiT, а також учасником багатьох інших методологічних проектів в області ІТ.

Реєстрація: повідомте нам про своє бажання прийняти участь у заході, а також щоб дізнатись більше деталей зручним для Вас способом. Контактні дані:

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.;">Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.;